A lakásfelújítás buktatói

Ha valaki megkérdezné Cégünktől, hogy melyek a legfontosabb tanácsaim lakásfelújítás során, hogy sokat tudjon spórolni, az első és legfontosabb, hogy ne kezdjen bele Önmaga barkácsolgatni. A különböző munkálatokat ne bízza kókler munkásokra, ne csak másodkörben bízza profi szakemberekre a munkákat, mert dupla költséggel fognak járni a munkálatok elvégzése. Ráadásul rengeteg plusz időbe fog telni, hacsak nem generálkivitelezés a fő szakterülete a kivitelező cégnek. Amikor lakásfelújításba kezdene, a legjobb tanácsom ahhoz, hogy pénzt tudjon megspórolni és a végeredmény is az legyen, amit megálmodott a lakásfelújítás végére, hogy mindenféleképpen bízza profi generálkivitelező cégre a lakásfelújítást.

Mikor kérjünk ajánlatot lakásfelújításra?

Közel ugyanannyi ajánlatkérés érkezik hozzánk abból az okból, hogy már egy elkezdett építési munkálatoknak köszönhető kivitelezési hibákat kell kijavítani egy félresikerült lakásfelújítás után. Mint olyan, amelyben még a lakásfelújítási munkálatok elkezdését megelőzően a lakásfelújítás első lépéseként generálkivitelezésre kér be tőlünk valaki árajánlatot. Egyértelmű tehát, hogy sokan vannak azok, akik akaratukon kívül szerencsétlenségükre belefutottak olyan építőipari kivitelezőkbe. Akik az építőipari munkálatok során valamit-valamiket elhibáztak, elrontottak. Nem jól csináltak meg. Ezeknek a hibás teljesítéseknek köszönhetően a pórul járt Megrendelőknek már dupla idejükbe. Energiájukba és sajnos dupla pénzükbe is kerül majd a lakásfelújítás során rosszul meghozott első döntésüknek köszönhető hibák kijavítása.

Ugye tudja, hogy előbbi vagy utóbbi ügyfél jön ki a végén jobban a lakásfelújításból?!

Éppen ezért a második tanácsom, keressen egy megbízható és precíz generálkivitelezéssel foglalkozó céget. Találja meg az önnek legmegfelelőbb szakembert!
Miért van szükség egy ilyen cégre?
Biztos vagyok benne, hogy a leendő ház asszonya már megálmodta álmai konyháját és fürdőszobáját, a gyerekek már berendezték gondolatban a szobáikat. Ön pedig már a heti Bajnokok Ligája meccset nézi képzeletben a kanapéról.
DE!

lakásfelújítás

Gondolkozzunk előre a lakásfelújítást megelőzően

A ház asszonya jó esetben már tudja, hogy a konyhában ahhoz, hogy az elektronikai eszközök, a gáztűzhely, a páraelszívó pont ott lehessenek, ahol szeretné, ahhoz pontos egyeztetések szükségesek egy hozzáértő szakemberrel. Aki-akik a tapasztalatainak köszönhetően számos olyan hasznos információval tud szolgálni, ami egy laikus ember számára teljesen újak, vagy épp abszolút nem gondolna rá. Hol és miért pont ott kell megcsinálni a vízvezetékeknek, gázcsöveknek a kiállást, mennyi konnektort, TV csatlakozót, váltókapcsolót helyezzünk el és optimálisan hová tegyük azokat, vagy hogyan lesz szép a csempék felrakása, sarkokban történő vágása?
Természetesen egy építkezés, felújítás során számos olyan kérdés felmerül, amelynek megválaszolására feltétlenül szükség van egy szakemberre. Azonban ha nincs ilyen szakember az építkezés során, akkor ezekre a kérdésekre nekünk szükséges meghozni a döntéseket-válaszokat, amely válaszok tapasztalat hiányában sajnos nem mindig a legtökéletesebben alakulnak.

Amennyiben szakemberek hiányában a döntések nem megfelelőek és a gyakorlati kivitelezés nem úgy sikerül, ahogy eredetileg szerettük volna, és ennek köszönhetően újra kell tervezni.  Újra kell kivitelezni, mennyire lesz az elfogadható, hogy minden máshová került mint ahová optimálisan kerülnie kellett volna? Ön például tisztában van azzal, hogy a nappaliban, ami a ház mindenki által kedvelt és használt helyisége, elegendő konnektor, lámpakiállás, TV, vagy internet kábelezés beszerelése történt-e meg? Épp azok jó helyen lettek- e kialakítva, vagy éppen az újonnan a nappaliba készülő méregdrága szekrény háta mögött lesz a legtöbb és nem ott, ahol ténylegesen is használni kellene?

Higgye el kérem, ez a két példa a legegyszerűbben megoldható problémák közé tartozik!

Ettől sokkal több és jóval nagyobb megoldandó problémái lehetnek, hétről – hétre a lakásfelújítás során! Azonban mindezért nem Önnek kell aggódnia, ha megvan a megfelelő építőipari kivitelező szakemberekből álló csapat. Ön nyugodtam foglalkozhat a saját munkájával, miközben a szakemberek dolgoznak és teszik a dolgukat.

Itt kiemelten fontos, hogy szakemberekről szükséges beszélni!

Nem csak hitvallásunk, hogy minden egyes építőipari munkafolyamatot csakis a hozzá értő szakembernek kell megcsinálni, de azt az országosan több mint 180 professzionális alvállalkozónk biztosítja is Ön számára, hogy ténylegesen a vízvezetékeket ne a burkoló cserélje majd ki a házában. A csempéket ne egy villanyszerelő burkolja a fürdőszobában, miután végzett a kábelezéssel, és majd nem a kőműves végzi el az ajtók és a lakás falazatának a lefestését.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az építőiparban, így garantáltan segítünk önnek a generálkivitelezésben, mindezt a rutint a németországi munkavégzés során gyűjtöttük össze. Hosszan ecsetelhetnénk, hogy mire számíthat tőlünk minőség terén, de egyrészt jól körbe jártuk már az építőiparhoz kapcsolódó generálkivitelezés, a lakásfelújítás kérdését ahhoz, hogy lássa Cégünk segítségével profi kezekben lesz lakása / háza összes kivitelezési munkálata.

Nyugodjon meg, Németországból csak a tapasztalatot, a minőségre és tökéletességre való törekvést hoztuk magunkkal, azonban a kivitelezési árakat igyekszünk a legkedvezőbb, legoptimálisabb magyarországi szinten tartani! Bármilyen kérdése legyen az építőipari munkákkal kapcsolatosan, keresse Cégünket bátran az elérhetőségeink bármelyikén. Segítünk Önnek olyan belsőépítészt, építésztervezőt találni, aki tökéletesen megtervezi az új lakását, házát az első lépéstől egészen a kulcsátadásig.

Önnek nem lesz semmi dolga a lakásfelújítás során, csak a végén élvezni a közös munka eredményét.

Telefon: +36 30 515 62 06 | E-mail: E-mail: info@mesterszakember.hu

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Építőipari Közvetítő Cég a teljes országban mindenhol.
Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban!
Elsődleges szempontunk az, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak és a Megrendelőnek a számára legmegfelelőbb Kivitelezőt tudjuk ajánlani.
Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki, így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.
Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mivel mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.