Asztalosmunkák: Épületasztalos, Bútorasztalos

Legyen szó egy tökéletes bútorzattal berendezett lakásról, vagy egy impozáns belsőtérbe elhelyezett konyhaszekrényről, elképesztő mértékben tudna befolyásolni a hangulatot és pozitív hatással tud lenni az ott élőkre, a vendégekre, a benne tartózkodókra. A bútorok, berendezési tárgyak rendkívül fontos szerepet játszanak mindennapi életünkben, legyen szó akár az otthonunkról, munkahelyünkről, intézményekről, vendéglátóhelyekről, akár középületekről, hiszen mind-mind életünk részei és fontos szerepet töltenek be az életünk tényleges megélésében, annak minőségében. Éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen érzékkel, milyen minőségű bútorokat, kiegészítőket választunk. Ne elégedjen meg tucatbútorokkal, amelyek első pillanatban még tetszhet is az embernek, azonban rövid idő elteltével valahogy elveszti a szemünkben a szépségét, hiszen folyamatosan a gyenge minőséget fogjuk abban látni, így azt javasoljuk, válasszon egyedi, testre szabott, időtálló és stílusos asztalos szakemberek által készített bútordarabokat, berendezéseket!

Cégünkkel leszerződött asztalos kivitelezők egyedi megrendelésre terveznek és készítenek bútorokat, konyhaszekrényeket, és vállalják komplett házak, lakások, épületek asztalos munkáinak teljeskörű kivitelezését. A Megrendelők között megtalálhatóak magánszemélyek mellett cégek, valamint közületek is egyaránt.

Egy igazi asztalos szakember szereti a munkáját, élvezi azt, amit csinál, szereti az új
kihívásokat, szeret fából kreatívan alkotni, kihozni a fa adottságait is figyelembe véve abból kihozni a maximumot és egy szemet gyönyörködtető bútort készíteni, és új, izgalmas megoldásokat alkalmazni. A megrendelő egyedi elképzeléseihez igazodva különböző stílusokban tudnak az asztalosok új, egyedi dolgokat alkotni, a klasszikustól akár egészen a modernig. Az asztalos igyekszik megtalálni az egyensúlyt a praktikusság és az esztétikum között, amelyeket egy jó szakember továbbá jó minőséggel is ötvöz.

A cégünkkel leszerződött asztalosok bútorai a legjobb, prémium minőségben készülnek, igényes, tartós faanyagok, segédanyagok és tartozékok felhasználásával, azért, hogy a Megrendelőket hosszú-hosszú évekig tudják kiszolgálni. Magas szakértelmet igénylő megoldásokat, megmunkálási formákat alkalmaznak a jó asztalos szakemberek, továbbá számos társszakmával szoros kapcsolatot ápolnak, mint például az üveges, a lakatos, a kárpitos a belsőépítész szakemberekkel, amely lehetővé teszi, hogy komplex, összetett feladatokat is kivitelezhessenek. Egy ilyen szoros együttműködés különböző szakmák között a megrendelő számára is kedvezőbb, mivel mindent egy helyen el tud intézni.

Milyen anyagokat használunk?

A bútorok esetében a leggyakrabban használt anyagok a furnérozott lap, tömörfa, laminált lapok, valamint egyedi kompaktlemez megoldások, de kombinálható a fa más anyagokkal is egyaránt, mint például az üveg, fém, vagy bőr.

Milyen bútorasztalos munkákat, bútorokat készítenek jellemzően?

 1. konyhabútor
 2. étkező bútor – étkező asztal, tálaló szekrény
 3. hálószobabútor
 4. gardrób
 5. különböző szekrények
 6. fürdőszobabútor
 7. belső nyílászárók, ajtók
 8. korlátok
 9. lépcsők
 10. falburkolatok
 11. recepciós pultok

Az asztalosmunkák, ha számít az egyediség, úgy részletes tervezést, egyedi és precíz kivitelezést igényelnek az asztalosok részéről. A Cégünkkel leszerződött asztalosok garantálják Önnek, hogy jó minőségű, igényes termékekkel látja el a Megrendelők otthonát. 

A fa egy nagyon barátságos és meleg érzetet ad át, legyen szó a konyhájáról, hálószobájáról, kertjéről, medencéjéről vagy a ház bármely pontjáról. A faburkolatok a gyártás és megfelelő favédelem után egyszerűen felhelyezhetők szinte bármilyen felületre.

Az egyedileg készített bútorok, fából készült különböző megoldások egyik legnagyobb előnye, hogy praktikusak és olyan esztétikai élményt nyújtanak mindenki számára, amelyet semmi más anyag nem tud pótolni, vagy igen nehezen lehet reprodukálni. Az egyedileg készített bútorok lehetőséget adnak arra, hogy egy meglévő, egyedi méretekkel rendelkező helyhez igazítsák az asztalos szakemberek az új bútorzat kialakítását, ezzel optimalizálva a legjobb helykihasználást.  Természetesen a dizájn és a legtökéletesebb megjelenés szempontjából rendkívül fontos az egyedi, jó minőségű asztalos munka, mivel a megrendelő sajátos, konkrét elképzelése alapján tudják kialakítani azokat a konkrét bútorokat, tárgyakat.

A megkeresést követően szükséges egy helyszíni felmérés, majd ezt követően el kell készíteni az előzetes rajzokat, tervanyagokat, majd a már kész tervek alapján megkezdődhet a gyártás. A megrendelt asztalosipari termék, amennyiben az belsőépítészeti elem, úgy a beépítésénél rendkívül fontos momentum, hogy a többi szakmával összehangolva, szorosan együttműködve történjen meg.

asztalos

Melyek az asztalosmunkák területei?

1/ Épületasztalos szakmunkák

Párkányok, ajtók, ablakok, nyílászárók, beépített szekrények, asztalok, székek, lépcsők, állványok, polcrendszerek etc. etc. elkészítésével és beépítésével foglalkozik. Az egyedi asztalosmunkák legnagyobb palettája, választéka ezen a területen érhető el, és itt érvényesül leglátványosabban egy szakember hozzáértése.

2/ Konyhaszekrénygyártás:

álmai konyhájának a megvalósításához feltétlenül szüksége lesz egy kellő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberre, aki ismeri a konyhaszekrény gyártásának, beépítésének csínyját- bínját. Ezért feltétlenül bízza profikra a konyhaszekrény tervezését, legyártását és beépítését egyaránt!
Ha vannak jó ötletei, de szüksége van annak tökéletesítésében, hogy minden igényt kielégítsen majd a konyhaszekrénye, feltétlenül szüksége lesz egy kreatív asztalos szakemberre. Abban az esetben, ha a meglévő bútorai felújításra  szorulnak, mert már kopott, vagy színtelen, vagy törött, repedt, akkor is szükség van egy megbízható asztalos szakemberre, aki kezelésbe tudja venni és újat tud varázsolni a régi bútoraiból, konyhaszekrényéből.
Egy beépített szekrény említése során jellemzően az emberek hajlamosak könnyebben átsiklani azok tényleges jelentősége, célszerűsége és a szükséges esztétikuma felett is egyaránt. A gyakorlati használat során a mindennapokban tapasztaljuk meg a beépített szekrényeink tényleges jelentősége és igazából akkor válik fontossá azok esztétikai szempontok alapján is a megvalósítása. Egy praktikusan elkészített beépített szekrény hatalmas segítség mindenki számára a mindennapos használat során tárolni szükséges ruházatainknak és egyéb holmik tárolásához, a porszívók, seprőnk, lapátunk elrejtéséhez, ráadásul otthonunk dísze-éke is lehet, ha gondos, hozzáértő szakember kezek állítják össze.

3/ Ajtók

Nagyon fontos dekorációs elemeket képeznek otthonunkban a beltéri ajtók is egyaránt, amelyeket nem mindegy, hogy milyen minőségben készítenek el a szakemberek. Egy silány módon elkészített beltéri ajtó recseg-ropog, elvetemedik, nem záródik, az illesztések elcsúsznak, megrepednek, nyikorognak, zsanérjai szétesnek. Ha bármilyen problémája lenne a meglévő beltéri ajtajaival, mert recsegnek, nyikorognak, nem záródnak megfelelően, akkor is asztalos szakember segítségére lesz szükség. Amennyiben nem felújításról van szó, hanem új, jobb minőségű, vagy esetleg modernebb beltéri ajtót szeretne, akkor is asztalos szakemberek gondos munkájára lesz szüksége.
Beltéri nyílászárók esetében is a tapasztalt asztalosok nélkülözhetetlen tapasztalattal rendelkeznek. Így gyorsan és költséghatékonyan dolgoznak, amelyek egyediséggel is párosulnak.

4/ Parketták

Az asztalosok által készített egyedi megoldások közé tartozhatnak az intarziás parketták és bútorok, faragott, vagy a festett alakos bútorok, de íves egyedi megoldások kivitelezésével is egyaránt.

5/Bútorasztalosok

a belső asztalosmunkák során teret engednek a fantáziájuknak, amelyeket természetesen a megrendelőkkel történt egyeztetés követően valósítanak meg a legjobb minőségben. Legyen szó szekrénygyártásról, szekrényfelújításról egyedi székek asztalok készítéséről, egy jó bútorasztalos minden munkát meg tud valósítani. Kizárólag csakis prémium minőségű alapanyagokból, a legjobb szakemberek igénybevételével azért, hogy a Megrendelők maximálisan elégedettek legyenek.
Falra rögzíthető polcok, pultok, bárszekrények, szekrények- szekrénysorok, irodabútorok, étkező asztalok, egyedi bárszékek- étkezőszékek, gardróbszekrények készítése, faburkolatok gyártása.
Különböző fából készült galériák megvalósításával is foglalkoznak a bútorasztalosok.

6/ Kültéri asztalosmunkák

lehetnek például a terasztetők készítése, kocsibeálló-építés, fából készült egyedi kerítésépítés, előtető készítése, pergola kialakítása, külső melléképületek, tárolók elkészítése.

Telefon: +36 30 515 62 06 | E-mail: E-mail: info@mesterszakember.hu

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Építőipari Közvetítő Cég a teljes országban mindenhol.
Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban!
Elsődleges szempontunk az, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak és a Megrendelőnek a számára legmegfelelőbb Kivitelezőt tudjuk ajánlani.
Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki, így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.
Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mivel mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.