Kivitelezői regisztráció (#4)

Megbízói-tulajdonosi regisztráció


Képviselő- szerződő neve

Jelen regisztrációval tudomásul veszem, hogy azon cégek, amelyek Cégkivonata alapján nem végezhetnek építőipari tevékenységet, amely cégeknek nem élő az adószámuk, esetlegesen felszámolás, csődeljárás, végelszámolás, vagy akár eltiltás hatálya alatt állnak, azok nem regisztrálhatnak az oldalon.

Ezek bármelyikének a fennállása esetén a regisztrálás nem megoldható. Regisztráló cégként, Egyéni vállalkozóként vállalom, hogy az előző- 9-es pontban leírtak bármelyik tételének fennállásának tényéről, a vállalkozás működése során menetközben jelentkező, a munkavégzést bármilyen akadályozó tényezőről 2 napon belül tájékoztatom a közvetítői oldal üzemeltetőit.

Telefon: +36 30 515 62 06 | E-mail: E-mail: info@mesterszakember.hu

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Építőipari Közvetítő Cég a teljes országban mindenhol.
Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban!
Elsődleges szempontunk az, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak és a Megrendelőnek a számára legmegfelelőbb Kivitelezőt tudjuk ajánlani.
Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki, így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.
Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mivel mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.