Kőműves munka megbízható szakemberekkel

kőműves munkákEgy építkezés kivétel nélkül mindig hosszadalmas és összetett munkafolyamatok egymásra épülő rendszerét foglalja magába. Célja, hogy végül a kényelmi, esztétikai és biztonsági igényeinket egyaránt maximálisan kiszolgálja az új ingatlanunk. Az építkezés menetét és a végeredményt is nagyban meghatározzák a minőségi módon kivitelezett kőműves munkák, amelyek igen változatosak lehetnek:

 1. Vasbeton alapok készítése, beton aljat kivitelezése
 2. Főfalak, vasbeton gerendák kivitelezése, téglafalak építése
 3. Koszorú készítése a főfalazatra
 4. Zsalurendszer tökéletes kiépítése
 5. Födém kibetonozása
 6. Az épület belső szerkezetének kialakítása, válaszfalak kiépítése
 7. Nyílászárók helyeinek pontos kialakítása
 8. Áthidaló gerendák megfelelő méretben történő beépítése
 9. Kémény falazása, építése
 10. Terasz előkészítése, alapozása, vasalása és betonozása
 11. Vasbeton lépcsők zsaluzása, vasalása, kibetonozása
 12. Járdák, szegélyek alapzatainak, vagy a végleges felületig történő kibetonozása
 13. Kerítések, egyéb építmények betonozása, burkolása, etc.-etc.

Az épületszerkezeti és kőműves munkák minőségi kivitelezés esetében, időtálló eredményt nyújtanak a tulajdonosok számára. A mai széles és innovatív építőanyag lehetőségek közül mindenki igényeinek megfelelően válogathat az esztétikai és funkcionális szempontoknak figyelembevételével.
A megbízható tapasztalt és profi szakemberek már rögtön a tervezés folyamata során minden szakmai kérdésben és választási szempontban készséggel állnak az építkezők rendelkezésére. Adott esetben még a betervezett építési anyagok ár-érték arányban kedvezőbb termékek kiválasztásában is segítséget tudnak nyújtani, hogy a tulajdonosok pénztárcájának kedvezzenek.

Terasz építése – kőműves munka

Egy reggelihez, vacsorához, egy hétvégi ebédhez, baráti, vagy családi összejövetelhez tökéletes helyszínt biztosít a saját teraszunk. Nincs még terasza, de már egy ideje fontolgatja, hogy kibővíti a házat egy kellemes terasszal, vagy esetlegesen a régi teraszra ráférne már egy kis felújítás, vagy fedett teraszt szeretne?

Mindkét esetben forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat kőműves munkák esetén is, mivel Cégünk megtalálja önnek a lehető legjobb kőműves szakembert!
Ne kockáztasson ismeretlen kóklerekkel, döntsön inkább tapasztalt kőműves csapataink bármelyike mellett, és tekintsen minden egyes elvégzendő munkálatra úgy, mint egy hosszútávú befektetésre. Hiszen ha jó szakembert választ, úgy annak a munkája hosszútávon garanciát biztosít önnek, hogy azokat a munkálatokat a későbbiekben nem kell javítgatni, toldozni-foldozni és azoknak a kőműves munkálatoknak a kijavítására már nem kell majd költenie, hiszen a jó kőműves úgy megcsinálta elsőre, ahogy azt kellett.

Válasszon tapasztalt megbízható kőműves kivitelező csapatot a minőségi kivitelezés érdekében. Keresse Cégünket bizalommal elérhetőségeinken, hogy olyan otthona lehessen, mint amilyenről mindig is álmodott, még akkor is ha a teraszt esetleg WPC padlóburkolattal szeretné lefedni!

Kivitelező kőműves kiválasztása

Jellemzően, amikor az építkezést tervező tulajdonosok kivitelező kőművest keresnek, az anyagi tényezők mellett a szakember referenciáit és tapasztalatát is figyelembe veszik.
Az utóbbi pár évben szerencsére egyre többször fordul elő, hogy a referenciákat és a tapasztalatot fontosabbnak ítélik meg az építkezésbe belevágó tulajdonosok, mint az olcsóbb árakon dolgozó leinformálhatatlan kivitelezőket. Mivel egy kicsit magasabb áron dolgozó, de tapasztalt, nagy szaktudású kőműves segítségével hosszú távú befektetésre lehet szert tenni.
Ha Ön mégsem a referenciákat és a szakmai tudást tartja szem előtt, hanem a mindenben a legolcsóbbat keresné, és esetlegesen nem figyel oda kellően a szakember kiválasztására, abban az esetben igen nagy valószínűséggel előfordulhatnak már az építkezés közben is és utólagosan is kisebb-nagyobb javítások, helyreállítási munkálatok, amik rendkívül megterhelőek mind az átadási időpontok csúszásai miatt, mind energiában, mind pedig anyagilag is. A hibás teljesítésnek köszönhető elpazarolt anyagokat ismételten meg kell vásárolnia, a rosszul elvégzett munkálatokat pediglen sajnálatos módon újból szükséges elvégezni, így jelentősen megemelkednek az eredetileg tervezett kivitelezési árak.

Falazatok térelválasztó falak kőműves munkái

Abban az esetben, ha új falazatot, vagy egy új térelválasztót szeretne otthonába, egy jó kőművesre van szüksége! Számos esetben előfordul, hogy otthonát jobban ki tudná használni, már egy kisebb átalakítást követően is, és más elrendezésű lenne a háza. Például egy nagyobb méretű szoba helyett jobb lenne két kisebb, vagy esetleg szeretnénk egy térelválasztót, hogy mögötte dolgozószobát alakíthassunk ki, úgy egy tapasztalt kőművesmester, vagy kőműves csapat tud önnek segíteni, aki ezeket a kisebb átalakításokat is egyszerűen meg tudja önnek valósítani.
Esetleg szeretné, ha gyermekeinek külön szobája lenne, vagy esetleg szeretne a nappaliban egy kisebb dolgozószobát kialakítani, ahol nyugodtan tudna mindenkitől elzárva, csendben dolgozni? A legjobb helyen jár, hiszen mi megkeressük önnek a legjobb kőműves szakembereket!

Építkezések legjelentősebb részét a kőműves munka teszi ki, éppen ezért a legtöbb, legjelentőségteljesebb feladat mindig a kőművesre hárul. A Kőműves elkészíti az alapozást, a falazást, a födémet, a vakolást, a betonozásokat, a vasbetonlépcsőt, a teraszokat, a kéményt, a kültéri járdákat, az aknákat, a medence betontestet, etc.-etc., tehát határozottan kijelenthető, hogy a kőművesmunkán, a kőműves tapasztalatán rengeteg minden múlik.

kőműves munka

Kőműves csapat

Ha építkezik, akkor feltétlenül szüksége lesz kőműves szakemberre, mivel kőműves munka nélkül nincs építkezés. A kőműves munka több szakember együttes munkáját jelenti. Nem mindegy, hogy milyen szintű az együttműködési tapasztalat és az ahhoz kapcsolódó készség..
A kőműves munka már az alap betonozásánál elkezdődik.

Folytatódik

 • a falazással,
 • vakolással,
 • a koszorúk elkészítésével,
 • födém kialakításával,
 • a nyílászárók pontos helyeinek, valamint méreteinek kialakításával,
 • áthidalók behelyezésével,
 • válaszfalazással,
 • terasz kialakításával.

A kőműves munka a legutolsó záró feladat is, amikor a kerítést, vagy a házunk körül futó járdát kell elkészíteni.
Ha építkezik, felújít egész biztosan szüksége lesz kőműves szakemberre.

Kőműves munka:

 • Családi házak, lakások építése alaptól a kerítésig, akár egészen kulcsrakész állapotig
 • Szakipari munkák utáni kőműves javítások
 • Külső és belső kőműves munkálatok

Ma már nagyon könnyen lehet találni olyan kőművest, aki annak mondja magát, azonban igazán jó kőműves szakembert nagyon nehezen lehet találni.

 

Telefon: +36 30 515 62 06 | E-mail: E-mail: info@mesterszakember.hu

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Építőipari Közvetítő Cég a teljes országban mindenhol.
Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban!
Elsődleges szempontunk az, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak és a Megrendelőnek a számára legmegfelelőbb Kivitelezőt tudjuk ajánlani.
Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki, így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.
Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mivel mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.