1. Megrendelői regisztrációban szereplő elvárások figyelembe vételével adatbázisunkból Cégünk kiválaszt 4db kivitelező céget, amelyek el tudják végezni a kívánt munkálatokat az Ön régiójában.
  A kiválasztás során figyelembe vesszük a munkavégzés helyszínét, a kívánt kivitelezendő munkafolyamatok szerinti szakmai szempontokat, valamint az eddigi Megrendelői véleményeket, így kapjuk meg, mely Kivitelező cégek tekinthetők a legmegfelelőbbnek az ön elvárásaink.A
 2. Kivitelezői szűrés után, a kiválasztást követően a regisztrációban szereplő adatok alapján kedvezményes árajánlatokat kérünk be Önnek attól a 4db Kivitelezői cégtől, amelyeket minden szempontból megfelelőnek tartunk a meghatározott munkák elvégzésére.
 3. A cégünkkel leszerződött kivitelező cégek a munkálatok mértékének függvényében 5-10%-os kedvezmény levonásával elkészítik az árajánlatukat Önnek.
 4. Továbbítjuk önnek azt a 2db legkedvezőbb árfekvésű, kedvezményes árajánlatot, amelyeket kaptunk a kiválasztott kivitelezőktől.
 5. Amennyiben Önnek is elnyeri tetszését a kapott árajánlat bármelyike, Cégünk és Ön, mint Megrendelő között együttműködési szerződést kötünk, majd ezt követően összekötjük Önt a kiválasztott kivitelezővel-kivitelezőkkel és kezdődhetnek is a kivitelezési munkák.
 6. Abban az esetben, ha mindkettő kapott ár bármilyen okból kifolyólag nem felelne meg Önnek, úgy tovább keressük önnek adatbázisunkból az Önnek minden szempontból elfogadható Kivitelezőt.
 7. Szerződött ügyfeleink, a Megrendelők számára ingyenesen biztosítjuk a kivitelezéshez szükséges dokumentációkat, szerződéseket, az elengedhetetlen jogszabályi hivatkozások feltüntetésével, legyen az Generálkivitelezői szerződés, Alvállalkozói szerződés, Teljesítési igazolások, Átadási jegyzőkönyvek, Pénzügyi- Kivitelezési ütemezési szerződés, Készpénzátvételi szerződések, így megspórolva önnek több százezer forintos ügyvédi szerződéskötési, valamint kiegészítő dokumentáció készítési költségeket
 8. Ezt követően Önnek csak hátra kell dőlni, mivel Cégünk a szerződéskötést követően is heti rendszerességgel ellenőrzi a kivitelező cégeket, az alábbiakra vonatkozóan:
  A kivitelezés elkezdését követően is élő az adószámuk, nem állnak felszámolás, csődeljárás, végelszámolás, vagy akár eltiltás hatálya alatt?
  A Kivitelező céghez kapcsolódóan bármelyik kizáró ok felmerülése esetén azonnal tájékoztatjuk a Megrendelőinket, így megakadályozva az esetleges kellemetlenségeket.
 9. Amennyiben Cégünk Professzionális együttműködési csomagja mellett dönt, abban az esetben Cégünk, mint független, pártatlan 3. fél ellenőrzési csomagját választja. Ebben az esetben a Cégünk KÖZVETíTŐI számlájára utalt összegeket kizárólag abban az esetben utaljuk tovább Kivitelező cég irányába, amennyiben az elvégzett munkákhoz kapcsolódóan Teljesítési igazolást juttat el hozzánk Ön, mint Megrendelő. Ebben a választott csomagban az összes Megrendelő – Kivitelező közötti levelezés történhet a Cégünkön keresztül, amelyet 5 évig megőrzünk egy esetlegesen kialakuló Kivitelező és Megrendelő közötti jogvita tisztázása érdekében.
 • Nem igazodik ki az építőipar útvesztőiben?
 • Nem tudja, hogy egy építkezés, felújítás során milyen nehézségek elé nézhet?
 • Nem szeretné, hogy az ön által elutalt kivitelezői pénzeket zárolják?
 • Nem tudja, hogy megbízható-e a kiválasztott építőipari cég?
 • Nem szeretné, hogy a megkötött szerződések kizárólag a kivitelező érdekeit képviselje?
 • Nem ismeri az adott kivitelezéshez kapcsolódó hatályos jogszabályokat?
 • Biztonságban szeretne építkezni, kivitelezni?
 • Biztonságban szeretné tudni a pénzét az építkezés ideje alatt?
 • Nem tudja, hogy milyen reális áron lehetséges építkezni?

SEGíTSÉG MINDENBEN-SEGíTÜNK MINDENBEN!

Az oldalunkon kizárólag csakis olyan építőipari cégek regisztrálhatnak, amelyeknek a Tárolt Cégkivonatát ellenőriztük, amely cégek ténylegesen is végezhetnek építőipari munkákat, amely cégeknek élő az adószámuk, nem állnak felszámolás, csődeljárás, végelszámolás, vagy akár eltiltás hatálya alatt, továbbá rendelkeznek leinformálhatóan garanciákkal.
A fentiekben szereplő a munkavégzést kizáró szempontokat a kiközvetítést követően folyamatosan ellenőrizzük, ennél fogva számos előre nem látható kellemetlenségtől, tudjuk Önöket, mint megbízókat, megrendelőket, tulajdonosokat megkímélni, legyen az kivitelezési díjak hatósági zárolása, vagy a kivitelező cég egyik pillanatról a másikra történő eltünése.

KÖZVETíTŐ IRODÁNKKAL LESZERZŐDÖTT CÉGEK 5-10%-OS KEDVEZMÉNYT BIZTOSíTANAK AZ ÁLTALUNK KIKÖZVETíTETT MUNKÁLATOKRA A CÉGÜNKNÉL REGISZTRÁLT MEGBíZÓK SZÁMÁRA.

Mi megkeressük Önnek a tervezett munkáinak az elvégzésére a legalkalmasabb kivitelező szakembereket.
Tervezéstől a generál kivitelezésig, lakásfelújításig maximális biztonságban nálunk mindent megtalál.
Nem elég, ha egy kivitelező cég azt állítja magáról, hogy megbízható! Azért, hogy a pénze biztonságban legyen, a megbízhatóságot folyamatosan ellenőrizni is kell!

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

 • INGYENESEN megtaláljuk Önnek azt a céget, amely az Ön által megjelölt kivitelezési helyszínen el tudja végezni a kért munkálatokat.
 • INGYENESEN árajánlatokat kérünk be az Ön tervezett munkáihoz kapcsolódóan több kivitelezőtől is, így megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb kivitelező partnert.
 • 5-10%-os kedvezményt biztosítanak a leszerződött Vállalkozók ön számára a kivitelezési árakból.
 • INGYENESEN továbbítjuk önnek a kapott árajánlatokat.
 • Folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk a kiajánlott Kivitelező cégeket a kivitelezés során.
 • Kedvezményes árakat biztosítanak önnek a kivitelezéshez szükséges építőanyagok árából a Cégünkkel kapcsolatban álló építőanyagkereskedések.
 • Biztosítjuk önnek az összes szükséges dokumentációt, szerződéseket a kivitelezési munkákhoz, amelyek maximálisan képviselik az Ön érdekeit is egyaránt.

Cégünk azon dolgozik, hogy a Megrendelők, a tulajdonosok maximális biztonságban érezzék magukat, valamint az építkezésre szánt pénzüket egyaránt az építkezés teljes ideje alatt a munkálatok befejeztéig.

Mindenben segítünk Önnek, ami egy biztonságos kivitelezéshez szükséges, legyen az Építészmérnök- tervező, Gépészmérnök, Villamosmérnök, FMV (Felelős Műszaki Vezető), Műszaki ellenőr, Építésvezető, Építési ellenőr, Generálkivitelező, bármilyen Szakági kivitelező, vagy akár ingatlanügyekre szakosodott Ügyvéd, mi rendelkezésére állunk.

Cégünk biztosítja a leszerződött ügyfeleinek az érdekeiket maximálisan képviselő összes szükséges dokumentációkat, szerződéseket, az elengedhetetlen jogszabályi hivatkozások feltüntetésével, amelyek a kivitelezéshez szükségesek, legyen az Generálkivitelezői szerződés, Alvállalkozói szerződés, Mellékszerződések, Teljesítési igazolások, Átadási jegyzőkönyvek, Pénzügyi- Kivitelezési ütemezési szerződések, Készpénzátvételi szerződések.

Telefon: +36 30 515 62 06 | E-mail: E-mail: info@mesterszakember.hu

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Építőipari Közvetítő Cég a teljes országban mindenhol.
Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban!
Elsődleges szempontunk az, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak és a Megrendelőnek a számára legmegfelelőbb Kivitelezőt tudjuk ajánlani.
Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki, így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.
Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mivel mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.