Ácsmunkák: Tető, Teraszfedés, bádogozás Magyarország egész területén kizárólag tetőfedő szakemberekkel.

Fontos szempont egy magára valamit adó szakember számára a folyamatos szakmai képzést, az új technológiák elsajátítása és nem utolsósorban a szakszerű kivitelezés.
Generálkivitelező Cégünkkel leszerződött ácsmesterek tetőépítést, tetőfedést és egyéb ácsmunkavégzését az ország egész területén tudnak vállalni.
Egy jó szakember számára rendkívül fontos a gyors és pontos munkavégzés, a munkaterület tisztántartása.

Tény, hogy a tetőfedés nem kezdődhet meg megfelelő tetőszerkezet kialakítása nélkül. Cégünkkel leszerződött ácsok több évtizedes tapasztalattal valósítják meg az Ön álmaiban szereplő háztetőjének szerkezetét az egyszerű nyeregtetőtől akár a legösszetetteb tetőszerkezetekig.
Alapvető kitétel, hogy az új tetőszerkezet kivitelezését kizárólag I. osztályú minőségű, szakszerűen kezelt rovar és tűzvédelemmel kezelt alapanyagokkal végezik a Cégünkkel szerződött szakemberek, melynek beszerzésében is tudnak Önnek segíteni. Amennyiben Ön mégis ragaszkodik az alapanyagok beszerzéséhez, hasznos tanácsokkal látják el az ács szakemberek.
Egy magára valamit adó ács szakember által elkészített tetők hang és hőszigetelése, valamint vízzárása is tökéletes, ennél fogva a munkáikra nyugodt szívvel vállalnak garanciát.
Egy tökéletesen elvégzett tetőszerkezet kialakítása során sem az anyagot, sem a munkaórát nem spórolják ki a tetőfedésből  a szakemberek, így egy tökéletesen elvégzett munkára nem csak kötelességből vállalnak garanciát az ács szakemberek, hanem azért is, mert tudják, hogy a jól elvégzett munkával minimális esélye van egy esetleges hiba jelentkezésének.

Egy hibás tető javítását soha nem szabad halogatni! Bármi is legyen az ok, pl. elöregedés, vagy beázás, ha időben ács szakemberhez fordul, és a mester kijavítja Önnek a tetőt, sok további fejfájástól óvhatja meg magát, nem beszélve az esetlegesen felmerülő komoly anyagi károkról.
Beázás esetén a felkészült szakemberek gyorsan megállapítják a hiba okát, rendelkeznek a megfelelő anyagokkal a gyors javításhoz, így gyorsan kiküszöbölik azt.
Más egyéb, akár nagyobb tető javítások esetén az ingyenes felmérés alkalmával a szakemberek tájékoztatják Önt a hiba nagyságáról, annak veszélyeiről és annak a konkrét javítási munkának a várható költségeiről is egyaránt.
Amennyiben a Cégünkkel leszerződött ács szakembereket választja, úgy a javítási munkákat a szakemberek a lehető leggyorsabban megkezdik Önnél!
Legyen előrelátó és vigyázzon az értékeire, óvja meg falazatait, szőnyegeit, bútorait és minden más az otthonában található értéket, de az elektromos hálózatát is azzal, hogy időben megjavíttatja a hibás háztetőt!

Bádogozási munkálatok

A tetőfedéshez kapcsolónak a bádogozási munkálatok. Bádogozás során nem csak az ereszcsatornák kialakításáról beszélünk, hanem a tető más-más részeinek vízzáró szigeteléséről is, ahol elengedhetetlenek a bádog szerkezetek elhelyezése, ahol a tető például falhoz, vagy kéményhez csatlakozik, vagy a különböző szögű tetők összefutnak.
A beázások jelentős részét a nem megfelelő bádogozás okozza, ennél fogva nagyon fontos, hogy a megfelelő szakemberrel végeztessük el!

Egyéb ácsmunkák

A tetőszerkezet elkészítése csak egy a Cégünkkel leszerződött ácsvállalkozóink specialitása közül. Tapasztalt szakemberek készítik el Önnek az előtetőjét, a fedett teraszát, a kocsibeállóját, a szükséges különálló faépületét, ahová elhelyezheti a fűnyíróját, a kerti eszközeit, vagy akár elvégzik Önnél a teljeskörű tetőtérbeépítést és hozzá kapcsolódóan az új tetőtéri szobák, helyiségek kialakítását.

A nem megfelelő színű, vagy a házával nem harmonizáló színű cserepeket, akár a cserek átfestésével is megtehetik a szakemberek. Ezt a módszert alkalmazhatjuk abban az esetben is, ha csak szimplán kifakultak a régi cserepek, vagy akár csak a régi szín helyett egy újabb, az újonnan leszínezett homlokzati fal színéhez jobban harmonizáló cserépszínt szeretnénk.
A cserépfestésnek számos előnye van, mint pl. a cserepekre felvitt festék a rugalmasságának köszönhetően eltömíti a régi, elhasználódott cserepeken lévő hajszálrepedéseket, továbbá széles a felhasználhatósági területe, így alkalmazható palatetőn, vagy betoncserépen, vagy akár kerámiacserépen is egyaránt A festék felvitele szakember által gyors és gazdaságos, továbbá a mai követelményeknek megfelelően környezetbarát és tartós, víztaszító és légáteresztő, továbbá a jó minőségű speciális festékek esetében tökéletesen UV sugárzás állóak is egyaránt.

Cégünkkel leszerződött ács szakemberek elkészítik Önnek a garanciális cserépfestést, ha nem szeretne jelentős összeget fordítani új cserepek vásárlására, így egyszerűen lehet új színű cserepe.

Általános ácsmunkák:

 1. Tető, tetőtér szigetelés, faépítmények készítése
 2. Tető komplett megépítése, tetőfedés, tetőszerkezet elkészítése, tető felújítása, rossz állapotban lévő tető lehetőségekhez mérten történő kijavítása családi és természetesen társas házak számára is egyaránt.
 3. Tetőtér beépítése, tetőtér szükséges szigetelése, azaz hőszigetelése, belső felületek gipszkartonozása és-vagy lambériázása.
 4. Könnyűszerkezetes épületek, teraszok, előtetők, szaletli, stégek, kocsibeállók, pergola, melléképület építése fából és egyéb egyedi ácsmunka kivitelezése.
 5. Hőszigetelések, amelyek történhetnek fújt-gépi hőszigetelő rendszerrel, (tetőtér, homlokzat, fal, födém) vagy kőzetgyapottal is egyaránt.
 6. Kiegészítő, kapcsolódó munkák: tetőtéri szobák könnyűszerkezetes rendszerrel történő kialakítása, tetőtéri ablakok beépítése, lambériázás és gipszkartonszerelés.

Tetőhöz kapcsolódó ácsmunkák, amelyet Cégünkkel leszerződött szakemberek elvállalnak, többek között a következőek lehetnek::pl.  új tető készítését, régi tető felújítását, tető hőszigetelését, tetőtér, padlástér beépítését, tetőtéri szobák újonnan történő kialakítását, vagy átalakítását gipszkartonszereléssel, tetőtér lambériázását.

Tetőépítés kapcsolódó munkálatok elvégzését, mint pl.:
Tetőépítés – látszó és nem látszó hagyományos tetőszerkezet építését
Az igényeknek és a tető típusának megfelelő tetőfóliák alkalmazását, amelyek lehetnek páraáteresztő, szélzáró, vízzáró, hangcsillapító, hőszigetelő, hővisszaverő tetőfóliák.

Tetőfedéshez kapcsolódó munkálatok elvégzését, mint pl.:
– beton vagy kerámiacseréppel történő tetőfedés
– zsindelyezés, bitumenes zsindelyfedés
-lemezfedés

Tetőépítés tetőtér beépítéssel
– tetőtéri szobák kialakítása, gipszkarton szereléssel, tetősíkablak behelyezése
Tetőszigetelését, tetőtér hőszigetelését kőzetgyapottal, vagy fújt géppel felvitt hőszigetelő rendszerrrel történő szigetelések.

Fafödém elkészítése faszerkezetből egyszerű vagy díszes látszó gerendázattal, vagy akár parasztfödém készítését.

A munkálatokhoz szükséges faanyagok beszerzése, kiszállítása, favédelem, amely magába foglalja a rovar és tűzvédelmet egyaránt és opcionálisan felárasan tűzvédelemmel kezelt faanyag beszerzése.

Tetőfelújításokat régi tetők esetében, amely tartalmazhatja a következő munkálatokat:
Tetőfelújítást régi tető lebontásával együttesen, vagy tetőbontás nélkül.
Tetőszigetelést
A Megrendelő által támasztott igényeknek megfelelő, és a tető típusához szükséges tetőfóliák alkalmazása, amely lehet akár páraáteresztő, szélzáró, vagy hőszigetelő tetőfólia is egyaránt.

Tetőfedés, tetőcsere munkálatok, amely tartalmazhatják a következő munkálatokat:

 • Tetőjavítási munkák
 • Tetőterek beépítése könnyűszerkezetes rendszerrel.
 • Tetőtéri szobák, helyiségek kialakítása, gipszkarton szereléssel.
 • Tető, tetőtér hőszigetelése fújt-gépi hőszigetelő rendszerrel vagy kőzetgyapottal
 • Tetőablakok pl.: VELUX ablakok utólagos beépítése.
 • A faanyag beszerzése, favédelemmel ellátva, amely tartalmazza a rovar és tűzvédelmet egyaránt.

Tetőtér beépítés

 • Tetők és tetőterek beépítése, komplett kialakítása
 • Új tető kialakítása, építése
 • Tetőtér utólagos beépítése
 • Tetőtérben elhelyezkedő szobák, helyiségek kialakítása gipszkarton falakkal, könnyűszerkezetes rendszerrel.
 • Tetősík ablakok (pl.: VELUX) behelyezése utólag is egyaránt
 • Külső és belső lambériázás igény esetén, továbbá gipszkartonszerelés
 • Fózolt hajópadló lerakása igény esetén a szükséges helyekre
 • Fakorlát és falépcső készítése magas színvonalon
 • Tetőtér komplett hőszigetelése
 • Padlástér, födém szigetelése, hőszigetelése
 • A Megrendelői igényeknek és természetesen a tető típusának megfelelő tetőfóliák alkalmazása, amely történhet páraáteresztő, szélzáró, hőszigetelő, hővisszaverő tetőfóliákkal is egyaránt.
 • Tető, tetőtér hőszigetelés fújt gépi hőszigetelő rendszerrel, hőtároló-hőszigetelő rendszerrel, amely alkalmazható födém, homlokzat, falak utólagos hőszigetelésre is, továbbá történhet a szigetelés kőzetgyapottal is egyaránt.
  Amennyiben igényt tartanak rá, a faanyag, szigetelő anyag, hőszigetelő fólia beszerzését, anyag védelmét, amely lehet rovar és akár tűzvédelemmel kezelten megoldják a Cégünkkel leszerződött ács szakemberek.

Egyéb ácsmunkák a teljesség igénye nélkül:

-Kerti faépítmények és egyéb ácsmunkák kivitelezése
-könnyűszerkezetes épület kivitelezése
-kocsibeálló, nyitott oldalú garázs, fagarázs építés
-előtető építés, terasz és erkély fedés, terasztető – fényáteresztő polikarbonát fedéssel is
-szaletli, pergola, kerti pavilon építés
-melléképület és egyéb kerti faépítmények
-fahíd, stég építés, fa járófelület lerakása
-fakorlát, falépcső, apácarács készítés
-egyéb, különleges faszerkezet építése, készítése
-Amennyiben igényt tartanak rá, a faanyag beszerzését és védelmét rovar és tűzvédelemmel együtt kérhetik a szakemberektől.

Gépi-fújt hőtároló hőszigetelő rendszer hőszigetelőanyag cellulózból készül, amely alkalmas
elsősorban tetőszigeteléshez, továbbá falszigeteléshez és aljzatszigeteléshez, amely nagy hőtároló képességű cellulóz szigetelőanyag. A szigetelés rövid idő alatt elvégezhető, hulladékmentesen és hőhídmentesen bedolgozható, ennél fogva a hőhidak keletkezését, kialakulását ez a fújt-gépi technológia kizárja.

Fújt-gépi hőszigetelő előnyei

-hőhídmentes szigetelést biztosít
-hőtároló, ennél fogva nyáron sem melegszik át a szerkezet
-légáteresztő szigetelőrendszer, páraszabályozó, így szükség esetén felveszi, majd újra leadja a felvett nedvességet
-tartós, nem roskad, nem esik össze, nem nedvesedik
-nem tűzveszélyes
-antiallergén, környezetbarát, újrahasznosított anyag
-nem utolsósorban gyors kivitelezést biztosít

Hőszigetelés szükséges helyei.

Szarufamagasságig, alsó szellőzőréteg nélkül, a nyeregtető, félnyeregtető, kontyolt nyeregtető, lapostető, a gépi fújt hőszigetelő rendszer kiválóan alkalmazható épületfelújításnál, mivel nem kell megbontani a teljes tetőszerkezetet..
Homlokzatszigetelés, falszigetelés is kivitelezhető
Külső- belső fal, valamint mennyezetszigetelés, amely a tetőtérben, vagy a legfelső emeleten értendő.
A falak belső felületén és a mennyezeten a hőszigetelés mellett hangszigetelő képességgel is bír.

ácsmunkák bádogozás

Hőszigetelés módja, azaz menete:

Sűritett levegővel tömlőkbe pumpálják a folyékony szigetelőanyagot, majd speciális befúvógéppel juttatják a szükséges helyekre, a szerkezetbe, ahol tömörítik.

Általánosságban véve a fújt-gépi hőszigetelő pl.Thermofloc műszaki adatai a következőek:
-Engedélyezés és felügyelet ETA-05/0186, CE-jelzés
-Összetevők: újságpapír és bórsók, mint védő- és konzerválóanyag
-Hővezetési tényező (hõvezetõ képesség): λD 0.039 W/mK
-Páradiffúziós ellenállás: μ = 1
-Vízfelvétel: 14,5/35,19 kg/m
-Áramlási ellenállás: 6,1 kPa s/m²
-Tűzveszélyességi osztály: az EN 13501-1 szabványnak megfelelően B-s2,d0
-Penészgombával szembeni ellenállás: 0 osztály

-Élettani hatások az ETA-05/0186 szabvány szerint: veszélyes anyagoktól mentes

Telefon: +36 30 515 62 06 | E-mail: E-mail: info@mesterszakember.hu

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Építőipari Közvetítő Cég a teljes országban mindenhol.
Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban!
Elsődleges szempontunk az, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak és a Megrendelőnek a számára legmegfelelőbb Kivitelezőt tudjuk ajánlani.
Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki, így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.
Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mivel mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.