Generálkivitelezés

Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban. Az az elsődleges szempontunk, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak. Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki. Így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.  Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.

Kérjen ajánlatot!

Miért érdemes generálkivitelezőt választani?

Amikor generálkivitelezés témakörben kutakodik valaki az interneten,

 • legyen szó egy elfoglalt  családfőről, aki otthont szeretne mihamarabb biztosítani családja számára, vagy
 • akár egy projekt menedzserről, aki megbízható Generálkivitelezőt, fővállalkozót szeretne találni a családi házának a megépítéséhez, vagy
 • egy kiemelt társasház felépítésének projektjére keres generálkivitelezőt,

aki kulcsrakészen elkészíti a tervek alapján a projektjét, időt- energiát és pénzt nem kímélve egy cél által vezérelve haladva, megtalálni a legmegbízhatóbb generálkivitelezéssel foglalkozó céget, megtalálni a szükséges építőipari szakembereket.

Természetesen egy hozzáértő szakembernek sokkal könnyebb dolga van, ha kivitelező szakembert keres egy kivitelezendő építőipari munkára. Hiszen mire a szerződés aláírásáig eljut, már lehetősége van körbekérdezni a szakmai berkeken belül, hogy milyen híre van az adott kivitelezőnek. Az addig elvégzett építőipari munkáinak a minőségét tekintve a referenciáik megfelelőek-e a kivitelezésre váró projekt esetében. Rendelkeznek a munkához megfelelő anyagi, eszközállománnyal, megfelelő mennyiségű szakemberrel, segédmunkással és egyéb más forrással. Mindez a lehetőség azonban egy laikus Megrendelő esetében, aki még soha nem építkezett, vagy még csak 1-2 házat épített, vagy csak 1-2 lakást újított fel. Aokkal inkább az a kellemetlen, bizonytalan, stresszes érzés, amikor generálkivitelezésről van szó, amikor egyedül az ő nyakába szakad és kizárólag az ő felelőssége, hogy egy olyan építőipari szakembert keressen, aki megbízhatóan, a vállalt árakat betartva, a szerződésben szereplő határidőket figyelembe véve képes elvégezni a Megrendelő által dédelgetett álmaiban szereplő házépítést, a komplett házának a megépítését.

Amit a réven nyer, elveszti a vámon.

Biztosan az Ön fejében is megfordul az az általános aggodalom, hogy előre odamerjem adni, vagy sem azt a bizonyos összeget, amit előlegként kérnek tőlem. Magukra hagyhatom a kivitelezőcsapatot és foglalkozhatok a saját dolgommal, a saját munkámmal, ha már kifizettem egy halom pénzt a kivitelezőnek- vállalkozónak, vagy esetleg az építkezés végéig tanácsos az építkezés helyszínén maradnom? Aggódnom kell az miatt, hogy mire a nap végén odaérek az építkezési helyszínre, a leendő szomszédok méltatlankodnak, szemrehányást tesznek nekem a kelleténél nagyobb zaj és a hátrahagyott szemét és kosz miatt és még be sem költöztem az újonnan épült házamba, de már kibékíthetetlen haragban állok az összes leendő szomszédommal?

Esetleg ami még ennél is sokkal rosszabb, hogy a kivitelező által elvégzett munkák olyan minőségben készülnek el, amik esztétikailag elfogadhatatlanul néznek ki, vagy amik olyan rossz minőségben készültek el, hogy gyakorlatilag javíthatatlanok? Aggódnom kell az miatt, hogy annak ellenére, hogy megbízhatónak tűnt az általam választott építőipari kivitelező, majd csak a hűlt helyét találom az előleg átadása után, vagy bármelyik részösszeg kifizetését követően? Félnem kell esetleg attól, hogy építkezés során az átutalt munkák ellenértékét zárolja a bank, a végrehajtó, a NAV, vagy bármelyik adós a Kivitelező bankszámláján és ezt követően csődbe megy a Kivitelező, és majd semmit nem tudok vele csinálni, soha nem kaphatom vissza a pénzem?

Nos, véleményünk szerint nincs ez így jól és nem is kell, hogy így történjen! Nem kell, hogy előre idegeskedjen, előre stresszeljen amiatt, hogy majd minden balul sül el, hogy elbukja a kivitelezési költségeket és, hogy minden rosszul elvégzett munkát egy másik kivitelezővel szükséges majd kijavíttatni, ami ennél fogva dupla költségekkel jár.

Szeretné megvalósítani álmai otthonát?

Szeretné megvalósítani álmai otthonát, megépíteni azt a házat, amiről mindig is álmodott egy olyan áron, ami belefér a keretében, de nincs a családban, a barátok között olyan ember, aki ért valamelyest a tervezési – építkezési munkálatokhoz, akire pénzfizetés nélkül rá lehetne bízni egy hosszútávú kivitelezési munka összes munkanemekre vonatkozó komplett műszaki ellenőrzését. Mi azért működünk, hogy minden terhet levegyünk a válláról. Legyen Ön is a családi házát tervező-kivitelező új, kedves ügyfelünk, legyen ön is szakember, váljon szakemberré, mint mi, ezért most megmutatjuk Önnek milyen egy profi generálkivitelezéssel foglalkozó cég.

generálkivitelezés

Először is engedjen meg néhány gondolatot mellyel biztosítani szeretnénk arról, hogy valóban egy professzionális céggel van dolga.

Miért minket válasszon?

Tapasztalatainkat 1998 óta gyarapítjuk az építőipar különböző ágazataiban. A kisebb munkáktól egészen a generálkivitelezésig mindent meg tudunk oldani, mindenre megvannak a szükséges szakembereink. Több mint 100 családi és számos társasház elkészítésében segédkeztünk ez idő alatt. Az építőiparhoz kapcsolódóan több mint 180 építőipari kivitelezővel, alvállalkozóval állunk kapcsolatban. A Megrendelő- megbízónak nem kell attól tartania, hogy megakadnak, leállnak a munkák az építkezés során, mivel ha bármi történne a munkát végző szakemberrel, és nem tudná folytatni a munkálatokat egy baleset, vagy betegség miatt. Mi azonnal tudunk másik Kivitelezőt biztosítani, mozgósítani az építési munkálatokra.

Az építőipari cégek között rengeteg olyan kivitelezőt lehet találni, akik nem rendelkeznek

 • a szükséges engedélyekkel, vagy
 • a szükséges építőipari szakmai tapasztalatokkal,
 • eszközállománnyal,

azonban mindezek ellenére elvállalnak olyan munkálatokat, amelyeket lelkiismeretesen nem szabadna elvállalniuk.

Ennek következményeként rendkívül komoly károkat okoznak, hiszen elpazarolják az értékes anyagokat. Indokolatlanul olyan súlyos összegeket vesznek fel, amelyeket nem érdemelnek meg. Súlyosabb esetekben előfordulnak olyan esetek is, amikor a Kivitelezők kizárólag az előleget veszik át, vagy az egyes részösszegeket, majd ezt követően eltűnnek, mint akik jól végezték a dolgukat, és önök futhatnak a pénzük után, de ilyenkor már rendszerint sajnos hiába.

Az építőipari tapasztalatainkat Németországban gyarapítottuk, több mint 2 évtizedig. Ezt követően döntöttünk úgy, hogy véglegesen a hazai építkezésekre fogunk koncentrálni az itthon tapasztalható tarthatatlan állapotok miatt. Hiszen az építkezések mintegy 70%-ában a Megrendelők elégedetlenek a náluk elvégzett munkákkal. Ugyanis vagy jóval magasabb árat kénytelenek fizetni az építési vállalkozónak, mint amiben előzetesen megállapodtak, leszerződtek a Kivitelezővel. A Németországi minőség, munkamorál elérése a cél itt Magyarországon is. Itthon jellemzően kevesen tudják azokat az árakat megfizetni, így rákényszerülnek arra, hogy olcsóbb Kivitelező céget találjanak.

Olyan céget, aki az általuk gondolt, a pénztárcájukhoz legközelebb álló áron tudja elvállalni az általuk megvalósítani kívánt építési munkálatokat. Rengeteg olyan kivitelező cég van Magyarországon, aki csakis azért, hogy megkapjon egy munkát, olyan árat ad a Megrendelő árajánlatkérésére, amely azon az áron már előre tudható, hogy abszolút nem megvalósítható. Igazából tudj ezt a Kivitelező is. Miután azonban, amikor már elkezdődik egy építkezés a Megrendelők egy menetközben felmerülő többletkiadást, áremelkedést sokkal könnyebben elfogadnak, mint a megbízást, szerződéskötést megelőző árajánlatok közül a magasabb kivitelezési árat.

Hogyan takaríthat meg költségeket velünk?

Természetesen minden árajánlattól lehet olcsóbbat, még olcsóbbat találni. Azonban több évtizedes tapasztalataink azt mutatják, hogy itt az építőiparban sem, mint az élet más területein sem találkozhatunk csodákkal. Az építőanyagárakból minden egyes építőipari Kivitelező cég jellemzően ugyanazokat a kedvezményeket kapja az építőanyag kereskedésekben. Azoknak az építőipari anyagoknak a kiszállításának a kiszállítási- fuvardíjaiban sem találunk jelentős különbségeket.

Hogyan lehetséges akkor, hogy a kivitelezési árakban olyan egetverő nagy különbségeket találunk egyes építőipari kivitelező cégek között? Ha sem az építőanyagárakban, sem pediglen azok kiszállítási költségeiben nincs számottevő különbség, úgy csupán az építőipari munkákat elvégző szakemberek munkadíjában, azok fizetésének a mértékében, valamint az őket foglalkoztató vállalkozók, a kivitelező cégek nyereségeinek összegeiben találhatunk releváns különbséget.

Egy jó szakember és egy területileg máshol dolgozó ugyanolyan másik jó szakember fizetése között is lehet jelentős különbség. A különbség jellemzően az országunk területi adottságaihoz kapcsolódhat, hiszen nem mindegy, hogy Budapesten a II. kerületben végeztetjük el ugyanazt az építési munkát, vagy egy Keleti országrészben lévő vidéki kistelepülésen. Sokkal olcsóbban fogják elvégezni ugyanazt a típusú munkát egy vidéki kistelepülésen, mint fővárosunkban a II. kerületben.

Tisztában voltunk ezzel, amikor beléptünk a magyar piacra. Azonban azt is tudtuk, hogy a magyar építőipari cégeknek és alvállalkozóiknak megvan a maga híre itthon. Egyértelmű volt számunkra, hogy tapasztalatunk önmagáért beszél és igény lesz cégünk megbízható és biztonságot nyújtó szolgáltatásaira. Már csak egy dolgunk volt, a két igényt összefésülni. Örömmel tájékoztatjuk, hogy ez meg is történt. Cégünk ha röviden egy mondattal kellene bemutatni leendő ügyfeleinek, úgy a következőt mondhatnánk nagy büszkeséggel:

Cégünk a Német minőségre törekszik, magyarországi árakon!

Szinte bizton állíthatjuk, hogyha megtekintette és áttanulmányozta a weboldalunkon fellelhető építőiparhoz kapcsolódó, a megfelelő kivitelező megtalálásához szükséges információkat, tájékoztatásunkat, nem kell, nem szükséges a továbbiakban generálkivitelezőt keresnie. Mert mi azt a tapasztalatainkat felhasználva megtesszük ön helyett!

Legyen szó

 • tervezésről,
 • kőműves vagy
 • ácsmunkákról,
 • villanyszerelésről,
 • vízvezeték szerelésről,
 • a kertépítéstől a medence építésig,

minden, ami egy építkezéshez kapcsolódhat, amihez az esztétikum és a tökéletes kivitelezés szükséges, mi megtaláljuk önnek!
Amennyiben generálkivitelezéssel kapcsolatban kérdései vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot!

Telefon: +36 30 515 62 06 | E-mail: E-mail: info@mesterszakember.hu

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) | Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Építőipari Közvetítő Cég a teljes országban mindenhol.
Cégünknek sok más közvetítő céggel szemben nem az a célkitűzése, hogy több ezer regisztrált Generálkivitelező és Vállalkozó legyen az adatbázisunkban!
Elsődleges szempontunk az, hogy minden egyes Generálkivitelezőt, Vállalkozót megszűrjünk arra vonatkozóan, hogy valóban mennyire megbízhatóak és a Megrendelőnek a számára legmegfelelőbb Kivitelezőt tudjuk ajánlani.
Cégünk már a regisztrálás megkezdésekor komoly ellenőrzésnek teszi ki, így erősen megszűri azokat a Generálkivitelező cégeket akik Cégünkkel kívánnak szerződni és ez az ellenőrzés nem csak egyszeri alkalmat jelent, hanem folyamatos, heti rendszerességgel történik.
Cégünkhöz nem regisztrálhat bárki, aki csupán állítja magáról, hogy építőipari vállalkozó, mivel mi megszűrjük, folyamatosan ellenőrizzük a kivitelező cégeket.